Click tan para kazanma yöntemi

İnternetten para kazanma yolları arasında tavsiye ettiğim yöntemlerden birisi olan ‘’ Clickbank’dan nasıl para kazanılır ’’  sana açıklamaya çalışacağım. Clickbank ürününü daha az maliyetle pazarlayıp daha çok para kazanmak isteyen üreticilerin başvurduğu bir sistem olarak düşünebilirsin. Clickbank  ürünü hazırlayan ile ürünün reklamını yapan insanlar arasında aracılık görevi görür. Ürünü satmak isteyen üretici Clickbank’da ürününe satış ortağı arar. Ve bu satış ortakları sayesinde ürününü daha az maliyetle daha çok kişiye pazarlanmasını sağlar. Satış ortakları kendi reklamları aracılığıyla ürünü satarsa bu satıştan belli bir komisyon alır. Ve hem üretici hem de satış ortağı para kazanır. Clickbank’a ücretsiz üye olabilirsin. Bizim burada üstleneceğimiz görev  satış ortaklığıdır. Clickbank’a üye olduktan sonra pazarlayabileceğimiz ürünlerin kategorileri bulunmaktadır. Clickbank’dan para kazanmanın en önemli kısmı burasıdır. Burada yapmamız gereken  kendimizi hangi kategorideki ürünler daha çok satılır diye düşünmeliyiz. Ondan sonra ilgili kategoride ürün seçimi yapacağız.

Ürün Seçerken Dikkat Etmemiz Gerek Hususlar Şunlardır ;

  • Google Adwords’ün yasakladığı ürünler olmamalıdır.(Ürünün reklamını Adwords aracılığıyla yapacağımız için bu çok önemlidir. Bildiğim kadarıyla internetten para kazanma ürünleri ve bahis, kumar ürünlerinin reklamı yapılmıyor.)

  • Gravı ne çok yüksek nede çok az olmalıdır.(Grav o ürüne satış ortağı olan kişiler diye düşebilirsin. Ne kadar yüksek olursa o kadar rekabet fazla olacaktır. Ve doğal olarak ürünün geliri paylaşılacaktır. )

  • Kendini o ürünü satın alacak kişinin yerine koymalısın. Yani ben olsam bu ürünü alırmıydım diye düşünmelisin. ( Eğer senin alabileceğin bir ürünse elbette diğer  insanlarında ilgisini çekecektir.)

  • Ürünün satış sayfasının tasarımı güzel olmalı ve site hızlı açılmalıdır. ( Tasarımı güzel olunca insanın içinde alma isteği uyanacaktır. Eğer site hızlı açılmazsa ziyaretçi hemen o an siteden çıkar. Ve bütün emeklerin boşa gider. )
  • Alexa’daki değeri  sabite yakın bir şekilde olmalıdır.(Yani ürünün sitesine bir dönem çok girilmiş sonra hep düşmüş olmamalıdır. Tavsiye edilen sabit durumda ve çok düşüş olmamış olan ürünler olmalıdır.)
  • Ürün satıldıktan sonra sana kazandıracağı komisyon yüzdesi %70-75 arasında olmalıdır.
  • Ürün çok pahalı olmamalıdır.
  • Google Adwords’e reklam verirken Alexa’da en çok hangi ülkeden ürüne talep varsa o ülkelere reklam verilmelidir.( Ürün hangi dildeyse muhakkak o ülkeye reklam verilmeli ve Afrika, Endonezya gibi fazla gelişmemiş ülkelere reklam verilmemelidir.)

Eğer Clickbank’dan nasıl para kazanılır yazısı senin dikkatini çektiyse ve daha hızlı ve destekli para kazanmak istiyorsan sana Clickbank’dan para kazanma sistemi videolu öğretecek, her türlü sorununda destek olacak ve en önemlisi de 20 gün içinde para kazanamazsan paranı iade edecek bir eğitim seti öneriyorum. Eğitim Setinin adı Kazanç Sistemi. Türkiye’deki en iyi para kazandıran eğitim sistemlerinden birisidir. İstersen Kazanç Sistemi’nin satış sayfasında ödeme kanıtları ve kullanıcı yorumlarını da görebilirsin. Yapama gereken sadece aşağıdaki linke tıklamak.Umarım Clickbank’dan nasıl para Kazanılır yazısı işine yaramıştır

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Son Yazılar