Evde internetten para kazanma

Hem evdeyim boş zamanım var, internetimde mevcut diyorsanı. Ek iş, ek kazanç sağlamak için yazımızı dikkatle okuyunuz. Yazımızda internet üzerinden nasıl ek gelir kazanabileceğinizi kısaca açıklayacağım.

Evden para kazanmanın binbir türlü yolu vardır. İnternetten bu yolları araştırır durursunuz , fakat ilk başlarda kafanız karışabilir , bu doğaldır. İnternetten para kazanmaya inanmak için biraz işin inceliklerini öğrenmek lazım öncelikle hangi çeşitler üzerine para kazanılıyor bunları öğrenelim ; 
Satış Ortaklığı
İnternette ürünlerini satmak isteyen , tanıtımının biryerlerde olmasını isteyen , müşteri kazanmak isteyen birçok firma veya ürün bulunmakta. İnternetteki bu firmaların müşteri bulmasına , ürünlerin satılmasına , tanıtımlarının olmasına katkı sağlayarak bu işlerden pay edinmektir satış ortaklığı. Örneğin bir webtasarım firması vardır , web site tasarımı yapıyordur 1.000 liralık müşteri bulursunuz ve %25 komisyon alarak 250 TL kazanç sağlarsınız. Yine zayıflatma ilacı , havlu , çorap gibi gibi binlerce ürün ile bu türde kazanç sağlayabilirsiniz. 
PTS – Üyelik Başına para kazanmak
Size verilen internet adreslerindeki sitelere üye oluyorsunuz , kayıt formunu dolduruyorsunuz ve kayıt başına para kazanıyorsunuz. Ad , Soyad , İnternetteki kullanıcı adınız , E-Mail gibi bilgileri vermeniz doğaldır , fakat TC Kimlik No gibi bilgileri isteyen yerlerden uzak durun , kişisel bilgilerinizi internete yansıtmamaya çalışın. 
PTR – Oku Kazan İşleri
İnternette size verilen adreslerdeki yazıları okuyarak para kazanırsınız , bu işlem sizin için en başta kolaymış gibi gözükse de biraz gözlerinizi yorabilir. Üstelik okumanız gereken sayfayı örneğin 30sn terketmemelisiniz , yoksa sizi okuduğunuzu kabul etmez ve sisteme kazanacağınız parayı işlemez. 
Click başına para kazanmak
Verilen internet sitesindeki reklamlara , veya onların size verdiği yine internet sitesindeki reklamlara tıklayarak seri bir şekilde para kazanabilirsiniz. Bu işlem diğerlerine göre daha kolaydır , kafa karıştırıcı değildir. 
Upload Kazanç Sistemi
Upload başına kazanç sistemi örneğin Türkiye’de en çok kullanılan indirme sitelerinden biri olan HotFile’de bulunmaktadır. ( Bkz : www.hotfile.com ) bu sistem ile dosyalarınızı HotFile veya diğer upload şirketlerinin serverine upload edersiniz. Forum , blog gibi sitelerde tanıtım yaparsınız ve sizin verdiğiniz adresdeki yüklediğiniz ( upload ettiğiniz ) dosyayı insanlar indirmeye başlar. İnsanlar indirdikçe siz para kazanmaya devam edersiniz.

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Son Yazılar