Ev hanımlarına iş imkanı

Düğünlerin ve nikahların önemli detaylarından olan nikah şekerleri, evde iş imkanı olarak para kazanmak isteyen ev hanımlarına iş imkanı oluyor.
Nikah davetiyesi ve nikah şekeri yaptıracak kişilerin evden çalışmak isteyenlere verdikleri bu fırsatla iş istihdamı sağlanmış da oluyor.
Nikah şekeri küçük bir detay gibi görünse de gelinler için oldukça önemlidir çünkü davetlilerinize, düğününüzden fotoğraflar hariç kalan tek hatıra bu nikah şekerleridir.
Evde nikah şekeri yapımı ev hanımlarının boş vakitlerini değerlendirebilecekleri evden ek iş yapıp ek kazanç sağlayabilecekleri iş fikirleri arasında yer almaktadır. Bu işi yapmak çok da kolay değil ancak yeteneğine (hünerli Ellere) ve yaratıcılığına güvenen ev hanımlarının kolaylıkla üstesinden gelebileceği bir iştir.
Bu işi yapmak isteyen ev hanımları mutlaka kendi modellerinin fotoğraflarını içeren bir katalog hazırlamalı ve bu kataloğu yeni evlenen çiftlerin sıklıkla ziyaret ettiği çeyizlik eşya satan dükkanlar, kuaförler, davetiyeci ve gelinlikçi gibi evlenecek çiftlere hitap eden yerlere koymaları gerekmektedir. Hali hazırda nikah şekeri işi ile ilgilenen dükanlarla da görüşüp onlara taşeron üretim yapabilirler tabiki…
Diğer taraftan ise internette de nikah şekeri modelleri nin fotoğraflarını sergilemeli, bizce kendilerine ait bir nikah şekeri bloğu açmalılar. Pazarlama kanallarını mümkün olduğu kadar çeşitlendirmek onlara daha büyük fayda sağlayacaktır.
Evde nikah şekeri yapmak isteyen ev hanımları ile evlere nikah şekeri işi verebilecek işletme sahiplerini yada farklı bir iş fikri olanların aşağıdan yorum sayfamıza yorumlarınla katkıda bulunmaları iş arayan ve verenleri bir araya getirecektir.

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Son Yazılar