Dantel ve Örgü Yapan Bayanlara Evden İş İmkanı



Dantel ve Örgü Yapan Bayanlara Evden İş İmkanı

Bir websitesi için dantel, örgü örnekleri, pike takımları, bebek yelekleri, çember oyaları, seccade, nişan bohçası, süveter örgüleri, havlu örnekleri, patikler, etek ucu dantelleri, bebek hırkası vb. örgü modellerinin nasıl yapıldığını anlatabilen ve yaptığı örneğin birkaç fotoğrafını çekebilen, devamlı yazı yazabilecek olan kişi ya da kişiler aranmaktadır.

ıstenen özellikler:
- Dantel, oya örnekleri kişinin kendisine ait olmak zorundadır.
- Her bir dantel/örgü örneği için en az 3 fotoğraf çekilmelidir.
- Her bir dantel/örgü örneği için nasıl yapıldığını açıklayıcı bir yazı yazılmalıdır.
- Başka siteden fotoğraf ya da yazı alınması kesinlikle yasaktır, tespiti halinde hoş karşılanmayacağı gibi bir daha da ilgili şahıs ile kesinlikle çalışılmayacaktır(kaldı ki böyle iş yapan kişinin elde edeceği gelirin de kendisine hayrı dokunmayacaktır).

Ödenecek olan ücret ise her bir dantel örneği için(yazı + en az 3 fotoğraf ile birlikte) 2 TL'dir. Ne kadar çok örnek o kadar çok ücret demektir.

Sonuç olarak yapacağınız iş; sadece örgüsünü tamamlamış olduğunuz dantelin/örgünün en az 3 fotoğrafını çekmek ve nasıl yaptığınızı anlatmak.

Daha önce de yine bu forumdan biri ile iğne oyası örnekleri için çalışmıştık. Şimdi de örgü modelleri aramaktayız.

Ücret banka havalesi ile ödenecektir. ıster her bir iş sonunda, isterseniz toptan ödenir. ışi yapmak isteyenler özel mesaj ile ulaşıp detay/msn isteyebilirler. Güven konusunda kesinlikle sorun olmayacaktır, yeter ki iş temiz olsun.

Okuduğunuz için teşekkürler...

 

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Son Yazılar